StoryAuthorLovesCredits


Hello !


Hello and Assalamualaikum . Welcome Here ! Nice To Meet You . Im FynaFynn . Full Name , Nur Aili Afriena . Im thirteen and Im Beautiful . :) Studying In SMK Seri Perling . Read My All Posts Happily . Do Comment or Share . :)


WishWishWish

5 5A in UPSR
5 100 followers
5 Blog yang cantik
5 Disayangi,Dicintai&Disukai
5 Bertudung
5 STF/SSI/SIGS/MRSM/SMS




Alhamdulillah (:
Monday, 27 February 2012 | 0 comments
Assalamualaikum ,
Ya ! Anda semua bersama saya , FynaFynn (:
Im Glad You Came Here .

Ok , ini fasal Keputusan UPSR .
Pada mulanyaa ,, saya telah mendapat 4A 1B in my UPSR examination . );
Act , masa itu ,, sedih looo juga !
So then nak buat macam mana ? Redha laahhh ,
But , seorang cikgu ini , dia suruh buat check semula .
Mana tahu ada rezeki , tibatiba ubah pula yang B itu kepada A .
B , masa tuu B kita Science .
So Umie pun buat lah Re-checked untuk Science kitaa .

Umph , tunggu semula result re-checked tu tak macam lama pula kan ?
huh ? aduhaiii , sampai , entah lah . tak tahulah .
yang heran , seorang kawan saya ni pun buat re-checked , tapi dia dah dapat result yang result dia sama .

Suatu hari , cikgu saya dari Sek. Keb. Taman Perling suddenly called .
Masa itu , saya pat Sek. Men. Keb. Seri Perling (belajar)
Dia called kata fasal result UPSR .
Dia kata saya dapat 5A .
Alhamdulillah ,
Bersyukur sangat-sangat . (:
Heyyy , Saya Budak 5A !
Teheeee (=




« Past Memories | Future Memories »