StoryAuthorLovesCredits


Hello !


Hello and Assalamualaikum . Welcome Here ! Nice To Meet You . Im FynaFynn . Full Name , Nur Aili Afriena . Im thirteen and Im Beautiful . :) Studying In SMK Seri Perling . Read My All Posts Happily . Do Comment or Share . :)


WishWishWish

5 5A in UPSR
5 100 followers
5 Blog yang cantik
5 Disayangi,Dicintai&Disukai
5 Bertudung
5 STF/SSI/SIGS/MRSM/SMS




Library.
Saturday, 17 March 2012 | 0 comments





13 March 2012 , Selasa , Tuesday . Saya jumpa mereka yang cantikcantik ni,, they are , Emma and Nurin <3 . Dont forget Nadiah ya ,,, (: Okay,, kita orang bawa homework ke Perpustakaan Sultan Ismail. Buat homeworkkkk! kayy , Nurin guna buku STF yaa , Emma pula guna buku Maktab Rendah Sains Mara , Muar JB yaaa . ahahahha . GilaFynaniii , (: Adalah sikisikit hw siap. (: Ya,, muka aku macam orang gila . tak macam mekameka semua tuuu. ;p Nadiah dan saya agak gila yaa , (: Kbye. -,-



Alhamdulillah (:
Monday, 27 February 2012 | 0 comments
Assalamualaikum ,
Ya ! Anda semua bersama saya , FynaFynn (:
Im Glad You Came Here .

Ok , ini fasal Keputusan UPSR .
Pada mulanyaa ,, saya telah mendapat 4A 1B in my UPSR examination . );
Act , masa itu ,, sedih looo juga !
So then nak buat macam mana ? Redha laahhh ,
But , seorang cikgu ini , dia suruh buat check semula .
Mana tahu ada rezeki , tibatiba ubah pula yang B itu kepada A .
B , masa tuu B kita Science .
So Umie pun buat lah Re-checked untuk Science kitaa .

Umph , tunggu semula result re-checked tu tak macam lama pula kan ?
huh ? aduhaiii , sampai , entah lah . tak tahulah .
yang heran , seorang kawan saya ni pun buat re-checked , tapi dia dah dapat result yang result dia sama .

Suatu hari , cikgu saya dari Sek. Keb. Taman Perling suddenly called .
Masa itu , saya pat Sek. Men. Keb. Seri Perling (belajar)
Dia called kata fasal result UPSR .
Dia kata saya dapat 5A .
Alhamdulillah ,
Bersyukur sangat-sangat . (:
Heyyy , Saya Budak 5A !
Teheeee (=




ICTL .
Monday, 6 February 2012 | 0 comments
Assalamuaikum ,, :)

ICT Literacy .
Ianya untuk Secondary School (Sek Men)
Ok , kelas saya ,,, baru start satu kali kelas ini dan first time .
Sebelumbelum ini tak ada pun . Ada dalam jadual jaa .
so ,, esok ada ICTL ini .
Only need a Pen Drives ,
Belum ku beli lagi , :(
Maybe hari ini . Rasanya ....
Pendrive ? untuk buat projek dalam itu . Tidak menggunakan buku lahh ,,
Yang penatnyaa ,, kena datang awal . Pukul 11.50 dah start kelasnya . Aduhaiii .
Penat nak datang awalawal nii , Lemah betul .
itu sahaja boleh ? Banyaakkk tired maa .. :)



Labels:


No Title #4
Assalamualaikum ,,
Hello My Beloved Muah Muah Readers :)

Oh God , lama tak update blog ini . Almaklumlah ,, duduk asrama katakan . eheekk ? Asrama ? pfffttt . Itu cuma apa yang saya nak cakapkan tapi tak pun . Saya tak duduk asrama lah ,, tak mungkin SMK Seri Perling tibatiba asrama pula perginya . Nonsense . Cuma tak ada mood nak update dan dah naik bosan . Mana tak nyaa ,, mengadap homework jaa . Lepas tuu , masa lapang , online facebook , tengak My Girlfriend Is A Gumiho , itu je laahhh .. Now , saya memang ada mood untuk diupdatekan . :) Sungguh bertuah hari ini . I have sooo many stories . Macam macam nak diceritakan .

Okok , Im back with Forever Young (One Direction) . (Y) Now, bosannn kot . Nothing to do lahhh ,, heyheyhey . BYEBYE . Ive to go now . Tataaa !



Labels:


« Past Memories