StoryAuthorLovesCredits


Hello !


Hello and Assalamualaikum . Welcome Here ! Nice To Meet You . Im FynaFynn . Full Name , Nur Aili Afriena . Im thirteen and Im Beautiful . :) Studying In SMK Seri Perling . Read My All Posts Happily . Do Comment or Share . :)


WishWishWish

5 5A in UPSR
5 100 followers
5 Blog yang cantik
5 Disayangi,Dicintai&Disukai
5 Bertudung
5 STF/SSI/SIGS/MRSM/SMS




No Title #4
Monday, 6 February 2012 | 0 comments
Assalamualaikum ,,
Hello My Beloved Muah Muah Readers :)

Oh God , lama tak update blog ini . Almaklumlah ,, duduk asrama katakan . eheekk ? Asrama ? pfffttt . Itu cuma apa yang saya nak cakapkan tapi tak pun . Saya tak duduk asrama lah ,, tak mungkin SMK Seri Perling tibatiba asrama pula perginya . Nonsense . Cuma tak ada mood nak update dan dah naik bosan . Mana tak nyaa ,, mengadap homework jaa . Lepas tuu , masa lapang , online facebook , tengak My Girlfriend Is A Gumiho , itu je laahhh .. Now , saya memang ada mood untuk diupdatekan . :) Sungguh bertuah hari ini . I have sooo many stories . Macam macam nak diceritakan .

Okok , Im back with Forever Young (One Direction) . (Y) Now, bosannn kot . Nothing to do lahhh ,, heyheyhey . BYEBYE . Ive to go now . Tataaa !



Labels:


« Past Memories | Future Memories »